– Šparaginės pupelės

Ingredientai:
2 saujų šparaginių pupelių
4 v.š. avižinių miltų
1/3 a.š. saldžiosios paprikos miltelių
1/2 a.š. ciberžolės
1 v.š. aliejaus kepimui (alyvuogių ar ghee)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

  • Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaukite galiukus.
  • Į miltus įberkite ciberžolės, saldžiųjų paprikų miltelių, druskos ir išmaišykite.
  • Pupeles apvoliokite miltuose ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Kad ruošiamos pupelės suminkštėtų, kelioms minutėms uždenkite keptuvę dangčiu. Kepkite apie 12 minučių.
No Comments

Post A Comment