18 Bal – Šokoladiniai saldainiai
Ingredientai:
120 g sausų bolivinių balandų
80 g juodojo šokolado (ne mažiau 75% kakavos)
20 g kakavos sviesto / kokosų aliejaus
120 g sausų bolivinių balandų
80 g juodojo šokolado (ne mažiau 75% kakavos)
20 g kakavos sviesto / kokosų aliejaus
Recepto laikas:
10 minučių
10 minučių
- Smulkiai susipjaustykite šokoladą.
- Šokoladą ir kakavos sviestą sudėkite į dubenį ir pakaitinkite karšto vandens vonelėje kol jis ištirps.
- Į įkaitintą keptuvę sudėkite bolivinę balandą ir šiek tiek apkepinkite.
- Į ištirpusį šokoladą supilkite bolivinę balandą ir viską gerai išmaišykite.
- Gautą masę supilkite į norimos formos formeles ir dėkite į šaldiklį ir palikite kol sustings.
No Comments