01 Gru – Silkės salotos su apelsinu
Ingredientai:
1 silkės filė
1 apelsino
1/2 svogūno
10 g marinuotų paprikų
50 g lapų kiniško kopūsto / kitų mėgstamų salotų
60 g tuno (konservuoto)
citrinos sulčių pagal skonį
alyvuogių aliejaus užpilui (geriau šaltai spausto)
druskos, pipirų pagal skonį
1 silkės filė
1 apelsino
1/2 svogūno
10 g marinuotų paprikų
50 g lapų kiniško kopūsto / kitų mėgstamų salotų
60 g tuno (konservuoto)
citrinos sulčių pagal skonį
alyvuogių aliejaus užpilui (geriau šaltai spausto)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
- Silkės filė supjaustykite gabaliukais, apibarstykite tarkuota apelsino žievele ir užpilkite šviežiai spaustomis apelsino sultimis. Uždenkite ir palikite marinuotis bent valandai.
- Svogūną ir papriką supjaustykite plonais griežinėliais.
- Nukoškite tuną ir lėkštėje sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis ir salotomis.
- Nukoškite tuną ir lėkštėje sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis ir salotomis.
- Pagardinkite citrinos sultimis, druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.
- Ant viršaus išdėliokite marinuotos silkės gabaliukus.
No Comments