07 Bir – Sausainiai su serbentais
Ingredientai:
50 g datulių
50 g apelsino
40 g juodųjų serbentų / kitų uogų
25 g moliūgo sėklų
25 g migdolų riešutų
25 g kokosų aliejaus
25 g sezamų sėklų
15 g avižų sėlenų
1 v.š. Ispaninio šalavijo sėklų (chia)
50 g datulių
50 g apelsino
40 g juodųjų serbentų / kitų uogų
25 g moliūgo sėklų
25 g migdolų riešutų
25 g kokosų aliejaus
25 g sezamų sėklų
15 g avižų sėlenų
1 v.š. Ispaninio šalavijo sėklų (chia)
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
45 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
45 minučių
- Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
- Ispaninio šalavijo sėklas užpilkite nedideliu kiekiu vandens, išmaišykite ir palaukite apie 15 minučių, kol išbrinks.
- Datules užpilkite karštu vandeniu ir palaukite apie 20 minučių, kol suminkštės.
- Sezamų ir moliūgų sėklas, migdolus ir avižų sėlenas sumalkite.
- Kokosų aliejų, datules, ispaninio šalavijo sėklas ir apelsiną su žievelę sutrinkite maisto trintuvu.
- Sumaišykite abu mišinius kartu, suberkite juoduosius serbentus.
- Formuokite sausainius ir kepkite orkaitėje su vėjeliu apie 20 minučių.
No Comments