– Sausainiai su serbentais

Ingredientai:
50 g datulių
50 g apelsino
40 g juodųjų serbentų / kitų uogų
25 g moliūgo sėklų
25 g migdolų riešutų
25 g kokosų aliejaus
25 g sezamų sėklų
15 g avižų sėlenų
1 v.š. Ispaninio šalavijo sėklų (chia)
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
45 minučių

  • Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
  • Ispaninio šalavijo sėklas užpilkite nedideliu kiekiu vandens, išmaišykite ir palaukite apie 15 minučių, kol išbrinks.
  • Datules užpilkite karštu vandeniu ir palaukite apie 20 minučių, kol suminkštės.
  • Sezamų ir moliūgų sėklas, migdolus ir avižų sėlenas sumalkite.
  • Kokosų aliejų, datules, ispaninio šalavijo sėklas ir apelsiną su žievelę sutrinkite maisto trintuvu.
  • Sumaišykite abu mišinius kartu, suberkite juoduosius serbentus.
  • Formuokite sausainius ir kepkite orkaitėje su vėjeliu apie 20 minučių.
No Comments

Post A Comment