29 Geg – Salotos su sūriu ir braškėmis
Ingredientai:
100 g buratta / mocarela sūrio
1 avokado
1/2 nedidelės cukinijos
1 (saujos) špinatų
2 braškių / kitų sezoninių uogų
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 v.š. citrinos sulčių
druskos, pipirų pagal skonį
100 g buratta / mocarela sūrio
1 avokado
1/2 nedidelės cukinijos
1 (saujos) špinatų
2 braškių / kitų sezoninių uogų
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 v.š. citrinos sulčių
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
- upjaustykite cukiniją griežinėliais ir pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, pabarstykite druska, pipirais.
- Perpjaukite avokadą, išimkite kauliuką, supjaustykite įstrižai.
- Į lėkštę sudėkite špinatus, o ant jų – supjaustytą avokadą ir keptą cukiniją.
- Išdėliokite paplėšytą gabaliukais buratos sūrį.
- Ant viršaus dėkite smulkintas braškes.
- Pagardinkite prieskoniais, alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
No Comments