08 Bir – Salotos su kepta mėsa
Ingredientai:
80 g maltos vištienos / kalakutienos
50 g paprikos (geltonos)
50 g svogūno
8 pomidorų (smulkiavaisių)
30 g sultenių / kitų salotų
2 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 a.š. medaus
2 v.š. citrinos sulčių
1 a.š. kokosų aliejaus
aitriosios paprikos miltelių pagal skonį (nebūtina)
ciberžolės šiek tiek
granatų sėklų
žiupsnelio druskos
80 g maltos vištienos / kalakutienos
50 g paprikos (geltonos)
50 g svogūno
8 pomidorų (smulkiavaisių)
30 g sultenių / kitų salotų
2 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 a.š. medaus
2 v.š. citrinos sulčių
1 a.š. kokosų aliejaus
aitriosios paprikos miltelių pagal skonį (nebūtina)
ciberžolės šiek tiek
granatų sėklų
žiupsnelio druskos
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Keptuvėje išlydykite kokosų aliejų ir pakepkite maltą vištieną. Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies. Iškeptą vištieną apibarstykite prieskoniais ir pagardinkite druska.
- Supjaustykite papriką, svogūną ir pomidorus.
- Sumaišykite alyvuogių aliejų, medų, citrinos sultis ir druską.
- Į indą sluoksniuokite paprikas, svogūnus, iškeptą vištieną, pomidorud, salotas, apiberkite granato sėklomis ir pagardinkite padažu.
No Comments