– Salotos su avinžirniais

Ingredientai:
70 g sausų avinžirnių*
1/2 nedidelio raudono svogūno (nebūtina)
1/4 a.š. aitriosios paprikos miltelių
1/4 a.š. kajeno paprikos
1/4 a.š. kumino
(saujos) mėgstamų salotų lapų
1 v.š alyvuogių aliejaus užpilui (geriau šaltai spausto)
1 v.š. citrinos sulčių
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių

  • Avinžirnius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. Sumaišykite su prieskoniais.
  • Sudėkite salotų lapus, smulkintą svogūną.
  • Paruoškite padažą: sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, prieskonius ir apipilkite juo salotas. Viską išmaišykite.
No Comments

Post A Comment