31 Geg MM + Ryžiai su pievagrybiais KOKIA KATEGORIJA?
Ingredientai:
70 g ryžių* (laukinių)
100 g pievagrybių
100 g cukinijos
50 g žirnių ankščių
70 ml kokosų pieno
7 g patinkančių riešutų sviesto
5 g maltos kalendros
1 skiltelės česnako
1 a.š. kario prieskonių
1/2 citrinos sulčių (žaliosios)
druskos, pipirų pagal skonį
70 g ryžių* (laukinių)
100 g pievagrybių
100 g cukinijos
50 g žirnių ankščių
70 ml kokosų pieno
7 g patinkančių riešutų sviesto
5 g maltos kalendros
1 skiltelės česnako
1 a.š. kario prieskonių
1/2 citrinos sulčių (žaliosios)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
- Ryžius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.
- Česnaką trumpai pakepkite keptuvėje.
- Cukiniją susmulkinkite kubeliais, žirnių ankštis perpjaukite pusiau ir pakepkite 5 minutes kartu su česnaku.
- Sudėkite smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes pakepkite.
- Supilkite kokosų pieną, riešutų sviestą ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite ir supilkite ant ryžių.
- Patiekiant užpilkite citrinų sultis.
No Comments