25 Sau – Rūkyta skumbrė su salotomis
Ingredientai:
130 g karštai rūkytos skumbrės filė
1 agurko (trumpavaisio)
4 pomidorų (smulkiavaisių)
1/3 paprikos
(saujos) mėgstamų salotų lapų
?Padažui:
1 v.š. jogurto (graikiško)
1 a.š. citrinos sulčių
1/2 a.š. medaus
130 g karštai rūkytos skumbrės filė
1 agurko (trumpavaisio)
4 pomidorų (smulkiavaisių)
1/3 paprikos
(saujos) mėgstamų salotų lapų
?Padažui:
1 v.š. jogurto (graikiško)
1 a.š. citrinos sulčių
1/2 a.š. medaus
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
- Pomidorus, agurką ir papriką supjaustykite.
- Gilesnėje lėkštėje išmaišykite salotas su daržovėmis. Viską apšlakstykite padažu ir išmaišykite.
- Ant viršaus patiekite žuvį. Taip pat, galite nuo žuvies nuimti odelę, išimti kaulus ir susmulkinus, gabalėliais ją sudėti ant salotų viršaus.
No Comments