– Pupelių ir pomidorų salotos

Ingredientai:
70 g baltųjų pupelių
5 pomidorų (smulkiavaisių)
1 v.š. šviežių krapų
1 v.š. alyvuogių aliejaus užpilui (geriau šaltai spausto)
1 a.š. citrinos sulčių
saujos svogūnų laiškų
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

  • Pupeles išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės, nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Pomidorus perpjaukite pusiau, svogūnų laiškus susmulkinkite. Sukapokite krapus.
  • Dubenyje sumaišykite pupeles, pomidorus, svogūnų laiškus ir krapus. Pašlakstykite aliejumi ir citrinų sultimis, pagardinkite druska ir pipirais.
No Comments

Post A Comment