07 Bir – Pupelių braunis
Ingredientai:
70 g konservuotų raudonųjų pupelių
15 g juodojo šokolado (ne mažiau 75% kakavos)
10 g kokosų aliejaus
10 g kakavos
1 a.š. linų sėmenų
1 a.š. medaus / klevų sirupo
1 a.š. Ispaninio šalavijo sėklų (chia)
1/4 a.š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
70 g konservuotų raudonųjų pupelių
15 g juodojo šokolado (ne mažiau 75% kakavos)
10 g kokosų aliejaus
10 g kakavos
1 a.š. linų sėmenų
1 a.š. medaus / klevų sirupo
1 a.š. Ispaninio šalavijo sėklų (chia)
1/4 a.š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
70 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
70 minučių
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
- Linų sėmenis užpilkite 2 šaukštais vandens ir palaukite apie 15 minučių, kol išbrinks.
- Ispaninio šalavijo sėklas taip pat užpilkite 2 šaukštais vandens, palaukite apie 15 minučių, kol išbrinks.
- Šokoladą ir kokosų aliejų atskirai ištirpinkite.
- Sudėkite į maisto trintuvą pupeles, linų sėmenis, ispaninio šalavijo sėklas, kokosų aliejų, kakavą, kepimo miltelius, medų ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
- Į gautą masę įmaišykite tirpintą šokoladą.
- Kepkite orkaitėje apie 50 minučių.
No Comments