04 Geg – Omleto suktinukai
Ingredientai:
2 kiaušinių
3 v.š. augalinio / kitokio pieno
1 v.š. migdolų / kitų miltų
2 v.š. tepamo sūrio
2 saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje)
1/4 paprikos / kitos daržovės
(saujos) mėgstamų salotų lapų
svogūnų laiškų pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
2 kiaušinių
3 v.š. augalinio / kitokio pieno
1 v.š. migdolų / kitų miltų
2 v.š. tepamo sūrio
2 saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje)
1/4 paprikos / kitos daržovės
(saujos) mėgstamų salotų lapų
svogūnų laiškų pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Dubenyje išplakite kiaušinius, pieną ir miltus, pagardinkite druska ir pipirais.
- Įkaitinkite keptuvę ir pilkite kiaušinių plakinį, kepkite kelias minutes uždengę dangčiu. Apverskite ir kepkite dar kelias minutes.
- Kai blynas iškeps ir kiek pravės, ištepkite jį varškės sūriu. Apibarstykite smulkintomis paprikomis, saulėje džiovintais pomidorais, svogūnų laiškais. Išdėliokite salotų lapus.
- Visą omletą tvirtai susukite, supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
No Comments