17 Lap – Omletas su burokėliais
Ingredientai:
1 burokėlio (virto)
2 kiaušinių
1/2 nedidelio svogūno
1 v.š. fetos sūrio (nebūtina)
saujelės petražolių (šviežių ar džiovintų)
druskos, pipirų pagal skonį
1 burokėlio (virto)
2 kiaušinių
1/2 nedidelio svogūno
1 v.š. fetos sūrio (nebūtina)
saujelės petražolių (šviežių ar džiovintų)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
- Burokėlį supjaustykite juostelėmis.
- Svogūną, arba porą pasmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje, ten pat dėkite burokėlį, pakepinkite kelias minutes.
- Kiaušinius išplakite, pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite paruoštą omleto mišinį ant pakepintų burokėlių.
- Užberkite trupinto fetos sūrio, petražolių, ir uždengę puodą kepkite ant silpnos kaitros, kol omletas sutvirtės.
No Comments