11 Sau – Nicos salotos su žuvimi
Ingredientai:
120 g lašišos filė
100 g šparaginių pupelių
1 kiaušinio
6 alyvuogių (be kauliukų)
2 v.š. riebios grietinės / graikiško jogurto / naminio majonezo
mėgstamų prieskonių pagal skonį
120 g lašišos filė
100 g šparaginių pupelių
1 kiaušinio
6 alyvuogių (be kauliukų)
2 v.š. riebios grietinės / graikiško jogurto / naminio majonezo
mėgstamų prieskonių pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Užvirinkite vandenį, ant puodo uždėkite sietelį ir jame garinkite lašišą 8 minutes.
- Pupeles apvirkite puode, kol šiek tiek suminkštės.
- Kitame puode išvirkite kiaušinį (6 minutes).
- Kol viskas verda, smulkiai supjaustykite alyvuoges. Pusę jų sumaišykite su grietine ir mėgstamais prieskoniais.
- Išvirusias pupeles sumaišykite su paruoštu padažu ir berkite į lėkštę, ant viršaus dėkite lašišą.
- Kiaušinį supjaustykite į 4 dalis ir sudėkite ant lašišos.
- Patiekalą apibarstykite likusiomis alyvuogėmis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
No Comments