– Mėlynių ledai

Ingredientai:
200 ml mėlynių / kitų uogų
125 g rikotos sūrio
50 g datulių
50 ml augalinio pieno
30 g juodojo šokolado (ne mažiau 75% kakavos)
vanilės ekstrakto pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

  • Šokoladą sutarkuokite.
  • Augalinį pieną pakaitinkite su datulėmis apie 4 minutes.
  • Į plaktuvą supilkite augalinį pieną su datulėmis, mėlynes, rikotos sūrį, vanilę ir sutrinkite iki vientisos masės.
  • Į gautą masę įmaišykite tarkuotą šokoladą ir įdėkite į šaldiklį 4-5 valandoms.
  • Prieš valgydami palaikykite kambario temperatūroje apie 20 minučių.
No Comments

Post A Comment