14 Bir – Marinuota silkė su morkomis KOKIA KATEGORIJA?
Ingredientai:
1 silkės filė juostelės
1 nedidelio svogūno
1 nedidelės morkos
0,5 a.š. kalendros sėklų
1 v.š. garstyčių
20 ml obuolių acto
30 ml alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 silkės filė juostelės
1 nedidelio svogūno
1 nedidelės morkos
0,5 a.š. kalendros sėklų
1 v.š. garstyčių
20 ml obuolių acto
30 ml alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Silkę nuplaukite, išvalykite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
- Svogūną ir morkas supjaustykite žiedeliais, sutrinkite kalendros sėklas.
- Į indelį sudėkite garstyčias, druską ir viską gerai išmaišykite. Tada supilkite aliejų, ir, gerai išmaišę, actą. Kai padažas taps vientisos masės, dėkite sutrintas kalendros sėklas.
- Sluoksniuokite silkę su morkomis ir svogūnais, ir apliekite gautu padažu. Marinuokite 1-2 dienas.
No Comments