– Mango ir avinžirnių salotos

Ingredientai:
1/2 mango
60 g avinžirnių konservuotų (perplautų ir nusausintų)
1 avokado
1 a.š. rūkytos paprikos miltelių
1/2 a.š. medaus
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
saujelės iceberg salotų
graikinių / kitų riešutų pagal skonį
citrinos sulčių pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių

  • Avinžirnius perplaukite tekančiu vandeniu, nusausinkite. Dubenėlyje sumaišykite paprikos miltelius, medų ir aliejų. Užpilkite ant avinžirnių, gerai išmaišykite ir kepinkite keptuvėj, kol apskrus.
  • Lėkštėje išdėliokite smulkintus salotų lapus, pjaustytus mangą ir avokadą. Ant viršaus berkite keptus avinžirnius.
  • Pagal skonį apšlakstykite citrinos sultimis, smulkintais graikiniais riešutais, druska ir pipirais.
No Comments

Post A Comment