31 Geg – Makaronų apkepas su žirneliais
Ingredientai:
70 g makaronų be gliuteno
80 g cukinijos / baklažano / moliūgo
50 g paprikos
50 g šaldytų žirnelių
50 g tofu
50 g konservuotų / virtų pupelių*
1/2 svogūno
20 ml augalinio pieno
2 a.š. sojos padažo
1 a.š. garstyčių
druskos, pipirų pagal skonį
70 g makaronų be gliuteno
80 g cukinijos / baklažano / moliūgo
50 g paprikos
50 g šaldytų žirnelių
50 g tofu
50 g konservuotų / virtų pupelių*
1/2 svogūno
20 ml augalinio pieno
2 a.š. sojos padažo
1 a.š. garstyčių
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
40 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
40 minučių
- Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pemperatūros.
- Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.
- Suberkite į maisto trintuvą tofu, pupeles, garstyčias, supilkite sojų padažą, augalinį pieną, šiek tiek druskos ir pipirų. Viską sutrinkite iki vientisos masės.
- Suberkite į vieną dubenį makaronus, gautą padažą, pjaustytas cukinijas, paprikas, žirnius ir viską gerai išmaišykite.
- Kepkite orkaitėje apie 30 minučių.
No Comments