06 Gru – Makaronai su kreminiu padažu
Ingredientai:
60 g makaronų be gliuteno
100 g moliūgo
1/2 svogūno
1 skiltelės česnako
1/2 skardinės konservuotų pomidorų
1/2 skardinės kokosų pieno
1/2 a.š. kario prieskonių
(saujos) špinatų
krapų pagal skonį (šviežių ar džiovintų)
druskos, pipirų pagal skonį
60 g makaronų be gliuteno
100 g moliūgo
1/2 svogūno
1 skiltelės česnako
1/2 skardinės konservuotų pomidorų
1/2 skardinės kokosų pieno
1/2 a.š. kario prieskonių
(saujos) špinatų
krapų pagal skonį (šviežių ar džiovintų)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
- Svogūną, česnaką pasmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Įmaišykite kario prieskonius ir dar porą minučių pakepinkite.
- Sudėkite pomidorus, smulkintą moliūgą, supilkite kokosų pieną ir viską išmaišykite ir troškinkite apie 10 minučių.
- Per tą laiką išvirkite makaronus kaip nurodyta ant pakuotės.
- Kai daržovės bus beveik išvirusios, sudėkite špinatus, makaronus, viską sumaišykite ir dar kelias minutes patroškinkite.
- Pagardinkite, druska, pipirais ir krapais.
No Comments