– Lęšių kepsneliai su burokėliais

Ingredientai:
70 g lęšių (sausų)
1 burokėlio (virto)
1 svogūno
druskos, pipirų pagal skonį
?Padažui:
1 v.š. majonezo (receptas?)
1 a.š. garstyčių
1/2 a.š. medaus
1/2 a.š. kario prieskonių
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių

  • Lęšius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 30 minučių.
  • Išbrinkusius lęšius sutrinkite elektriniu trintuvu iki košės konsistencijos. Jei sunkiai trinasi įpilkite vandens.
  • Į lęšius dėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir tarkuotą burokėlį. Pagardinkite prieskoniais ir gerai sumaišykite.
  • Formuokite nedidelius paplotėlius ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
  • Pasiruoškite padažą, sumaišykite visus jam skirtus ingredientus iki vientisos masės.
No Comments

Post A Comment