23 Vas – Lęšių kepsneliai su burokėliais
Ingredientai:
70 g lęšių (sausų)
1 burokėlio (virto)
1 svogūno
druskos, pipirų pagal skonį
?Padažui:
1 v.š. majonezo (receptas?)
1 a.š. garstyčių
1/2 a.š. medaus
1/2 a.š. kario prieskonių
70 g lęšių (sausų)
1 burokėlio (virto)
1 svogūno
druskos, pipirų pagal skonį
?Padažui:
1 v.š. majonezo (receptas?)
1 a.š. garstyčių
1/2 a.š. medaus
1/2 a.š. kario prieskonių
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Lęšius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 30 minučių.
- Išbrinkusius lęšius sutrinkite elektriniu trintuvu iki košės konsistencijos. Jei sunkiai trinasi įpilkite vandens.
- Į lęšius dėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir tarkuotą burokėlį. Pagardinkite prieskoniais ir gerai sumaišykite.
- Formuokite nedidelius paplotėlius ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
- Pasiruoškite padažą, sumaišykite visus jam skirtus ingredientus iki vientisos masės.
No Comments