– Lašišos salotos su avokadu

Ingredientai:
100 g sūdytos / rūkytos lašišos filė
1 agurko (trumpavaisio)
1/2 avokado
10 g "nori" lapų (nebūtina)
v.š. citrinos sulčių
v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
saujelės sultenių / špinatų
saujelės burokėlių lapų
pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių

  • Į puodą įpilkite truputį vandens ir užvirkite. Įstatykite indą su skylutėmis (skirtą virti garuose), sudėkite lašišą, uždenkite dangčiu ir garinkite apie 15-20 minutes.
  • Salotų lapus sumaišykite su citrinos sultimis, aliejumi ir pipirais. Viską sudėkite į lėkštę kartu su likusiais ingredientais.
No Comments

Post A Comment