– Lašišos ir kalafioro salotos

Ingredientai:
120 g lašišos filė
80 g kalafioro
1/4 paprikos / kitos daržovės
1/3 agurko
(saujos) mėgstamų salotų lapų
svogūnų laiškų pagal skonį
citrinos sulčių pagal skonį
sezamo sėklų pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių

  • Lašišos filė supjaustykite stambiais gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Kalafiorą išskaidykite nedideliais žiedynais ir taip pat apkepinkite keptuvėje, kol suminkštės.
  • Papriką ir agurką supjaustykite juostelėmis, salotą ir svogūnų laiškus pasmulkinkite ir viską sumaišykite su keptais kalafiorais.
  • Tiekite lėkštėje, ant viršaus išdėliokite keptą lašišą, gardinkite citrinos sultimis, prieskoniais ir sezamų sėklomis.
No Comments

Post A Comment