09 Geg – Krevetės su smidrais
Ingredientai:
120 g krevečių
6 smidrų / šparaginių pupelių
6 pomidorų (smulkiavaisių)
1 skiltelės česnako
1/2 citrinos sulčių
šiek tiek krapų
druskos, pipirų pagal skonį
120 g krevečių
6 smidrų / šparaginių pupelių
6 pomidorų (smulkiavaisių)
1 skiltelės česnako
1/2 citrinos sulčių
šiek tiek krapų
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Krevetes pasūdykite ir apkepinkite keptuvėje su česnaku.
- Apvirkite smidrus kelias minutes (prieš tai nupjaustykite kietąją jų dalį). Supjaustykite į kelias dalis.
- Pomidoriukus perpjaukite pusiau.
- Daržoves sumaišykite su apkepintomis krevetėmis. Pagal skonį apšlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite krapais. Pagardinkite druska, pipirais.
No Comments