– Krevetės su avinžirniais

Ingredientai:
120 g krevečių
50 g avinžirnių konservuotų (perplautų ir nusausintų)
1/2 svogūno
1 skiltelės česnako
(saujos) špinatų
šiek tiek krapų
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių

  • Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepinkite, kol pagels.
  • Sudėkite špinatus ir uždengę dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies 5 minutes.
  • Suberkite susmulkintą česnaką, pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir kepkite dar 2 minutes.
  • Suberkite krevetės, išmaišykite ir kepkite 3 minutes.
  • Sudėkite konservuotus avinžirnius, uždenkite ir viską pakaitinkite 5-7 minutes.
  • Pagardinkite krapais.
No Comments

Post A Comment