23 Gru – Kopūstų salotos su pistacijomis
Ingredientai:
150 g briuselio kopūstų / brokolių
15 g pistacijų
1/2 granato
1 skiltelės česnako
1 v.š. grūdėtos varškės
druskos, pipirų pagal skonį
150 g briuselio kopūstų / brokolių
15 g pistacijų
1/2 granato
1 skiltelės česnako
1 v.š. grūdėtos varškės
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Kopūstus perpjaukite pusiau. Dėkite perpjauta puse žemyn į įkaitintą keptuvę ir kepkite 5 minutes.
- Smulkiai supjaustykite česnaką. Sumaišykite su apkeptais kopūstais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pakepkite dar porą minučių.
- Susmulkinkite pistacijas. Padalinkite granatą per pusę. Vienos pusės sultis išspauskite, o kitos pusės sėklas išberkite ant pistacijų.
- Į lėkštę sudėkite grūdėtąją varškę, ant viršaus uždėkite iškeptus kopūstus, užbarstykite pistacijomis ir granato sėklomis, apipilkite granato sultimis. Pagardinkite druska ir pipirais.
No Comments