– Kopūstų salotos su pistacijomis

Ingredientai:
150 g briuselio kopūstų / brokolių
15 g pistacijų
1/2 granato
1 skiltelės česnako
1 v.š. grūdėtos varškės
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

  • Kopūstus perpjaukite pusiau. Dėkite perpjauta puse žemyn į įkaitintą keptuvę ir kepkite 5 minutes.
  • Smulkiai supjaustykite česnaką. Sumaišykite su apkeptais kopūstais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pakepkite dar porą minučių.
  • Susmulkinkite pistacijas. Padalinkite granatą per pusę. Vienos pusės sultis išspauskite, o kitos pusės sėklas išberkite ant pistacijų.
  • Į lėkštę sudėkite grūdėtąją varškę, ant viršaus uždėkite iškeptus kopūstus, užbarstykite pistacijomis ir granato sėklomis, apipilkite granato sultimis. Pagardinkite druska ir pipirais.
No Comments

Post A Comment