– Ispaninio šalavijo sėklų desertas su anakardžiais

Ingredientai:
2 v.š. ispaninio šalavijo sėklų *
50 ml kokosų / kito pieno
1 v.š. citrinos sulčių (žaliosios)
1 v.š. klevų sirupo
1/2 v.š. spirulinos / matcha miltelių
saujos anakardžių riešutų
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių

  • Sudėkite riešutus į trintuvą, įpilkite 1/2 valgomojo šaukšto klevų sirupo, matcha arba spirulinos miltelius, citrinos sultis ir sutrinkite iki vientisos masės.
  • Kitame inde sumaišykite ispaninio šalavijo sėklas su pienu ir 1/2 valgomojo šaukšto klevų sirupo.
  • Gautą masę sudėkite į indelį, ant viršaus dėkite anakardžių kremą.
No Comments

Post A Comment