31 Geg – Įdaryti pievagrybiai KOKIA KATEGORIJA?
Ingredientai:
6 pievagrybių / kitų grybų
30 g špinatų
1/4 svogūno
1 skiltelės česnako
1 v.š. kokosų kremo
1 v.š. Ispaninio šalavijo sėklų (chia)
druskos, pipirų pagal skonį
6 pievagrybių / kitų grybų
30 g špinatų
1/4 svogūno
1 skiltelės česnako
1 v.š. kokosų kremo
1 v.š. Ispaninio šalavijo sėklų (chia)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
- Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
- Ispaninio šalavijo sėklas užpilkite nedideliu kiekiu vandens, pamaišykite, kad nesukibtų ir palikite apie 15 minučių, kad sėklos išbrinktų.
- Grybus išskobkite.
- Svogūną ir česnaką trumpai pakepkite keptuvėje.
- Suberkite špinatus ir pakepkite, kol jie susileis.
- Įpilkite kokosų kremą, įberkite druskos ir pipirų, supilkite išbrinkusias ispaninio šalavijo sėklas ir viską gerai išmaišykite.
- Gautu mišinuku įdarykite grybus ir kepkite orkaitėje apie 10–15 minučių.
No Comments