– Įdaryti pievagrybiai KOKIA KATEGORIJA?

Ingredientai:
6 pievagrybių / kitų grybų
30 g špinatų
1/4 svogūno
1 skiltelės česnako
1 v.š. kokosų kremo
1 v.š. Ispaninio šalavijo sėklų (chia)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių

  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
  • Ispaninio šalavijo sėklas užpilkite nedideliu kiekiu vandens, pamaišykite, kad nesukibtų ir palikite apie 15 minučių, kad sėklos išbrinktų.
  • Grybus išskobkite.
  • Svogūną ir česnaką trumpai pakepkite keptuvėje.
  • Suberkite špinatus ir pakepkite, kol jie susileis.
  • Įpilkite kokosų kremą, įberkite druskos ir pipirų, supilkite išbrinkusias ispaninio šalavijo sėklas ir viską gerai išmaišykite.
  • Gautu mišinuku įdarykite grybus ir kepkite orkaitėje apie 10–15 minučių.
No Comments

Post A Comment