– Guliašas su raugintais kopūstais

Ingredientai:
120 g vištienos (file) / kitos patinkančios mėsos
100 g raugintų kopūstų
1/3 paprikos / kitos daržovės
1/2 svogūno
150 ml sultinio (daržovių / kitokio patinkančio)
50 ml kokosų / kito pieno
1/2 a.š. saldžiosios paprikos miltelių
petražolių / kitų žolelių pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių

  • Svogūną susmulkinkite ir kelias minutes apkepinkite puode, kuriame virsite guliašą.
  • Sudėkite kopūstus, supilkite karštą sultinį ir užvirkite. Uždengę virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Įmaišykite kokosų pieną, pagardinkite druska, pipirais.
  • Vištienos filė supjaustykite kubeliais. Papriką taip pat pasmulkinkite ir apkepinkite kartu su vištiena keptuvėje, kol šiek tiek apskrus, pagardinkite prieskoniais.
  • Sudėkite į puodą su kopūstais ir viską troškinkite dar 5–6 minutes.
  • Pagardinkite petražolėmis.
No Comments

Post A Comment