05 Geg – Grikių troškinys su špinatais
Ingredientai:
70 g grikių*
(saujos) špinatų
1/2 svogūno
100 ml kokosų / kito pieno
1/2 a.š. kario prieskonių
1/2 a.š. ciberžolės
1 a.š. medaus / klevų sirupo (nebūtina)
1 v.š. granatų sėklų (nebūtina)
gliaudytų pistacijų (saujos) (nebūtina)
druskos, pipirų pagal skonį
70 g grikių*
(saujos) špinatų
1/2 svogūno
100 ml kokosų / kito pieno
1/2 a.š. kario prieskonių
1/2 a.š. ciberžolės
1 a.š. medaus / klevų sirupo (nebūtina)
1 v.š. granatų sėklų (nebūtina)
gliaudytų pistacijų (saujos) (nebūtina)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Išvirkite grikius kaip nurodyta ant pakuotės.
- Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Dėkite špinatus, pilkite kokosų pieną, medų ir prieskonius, viską pakaitinkite.
- Berkite virtus grikius ir viską gerai išmaišykite, kad skoniai susijungtų.
- Tiekite lėkštėje, gardinkite smulkintomis pistacijomis ir granato sėklomis.
No Comments