02 Vas – Grikiai su kopūstais
Ingredientai:
60 g grikių*
100 g briuselio kopūstų / kitokių kopūstų
1/2 svogūno
džiovintų spanguolių (saujos)
druskos, pipirų pagal skonį
60 g grikių*
100 g briuselio kopūstų / kitokių kopūstų
1/2 svogūno
džiovintų spanguolių (saujos)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Išvirkite grikius kaip nurodyta ant pakuotės.
- Briuselio kopūstų kotelius nupjaukite. Didesnius kopūstėlius perpjaukite pusiau.
- Svogūną pasmulkinkite, apkepinkite kartu su kopūstėliais, kol gražiais apskrus. Pagardinkite prieskoniais.
- Į lėkštę berkite virtus grikius, ant jų - keptus kopūstus su svogūnais. Apibarstykite džiovintomis spanguolėmis.
No Comments