@ – Grikiai su burokėliais

Ingredientai:
60 g grikių
1 nedidelio virto burokėlio
saujelės žalių besėklių vynuogių
1 v.š. kokosų drožlių
1 v.š. moliūgo sėklų
1 a.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 a.š. citrinos sulčių
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

  • Išvirkite grikius kaip nurodyta ant pakuotės.
  • Burokėlį supjaustykite ir išdėliokite lėkštėje ant grikių.
  • Ant viršaus berkite smulkintas vynuoges, migdolus. Gardinkite kokosų drožlėmis.
  • Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, druska, pipirais ir apliekite juo salotas.
No Comments

Post A Comment