09 Geg @ – Grikiai su burokėliais
Ingredientai:
60 g grikių
1 nedidelio virto burokėlio
saujelės žalių besėklių vynuogių
1 v.š. kokosų drožlių
1 v.š. moliūgo sėklų
1 a.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 a.š. citrinos sulčių
druskos, pipirų pagal skonį
60 g grikių
1 nedidelio virto burokėlio
saujelės žalių besėklių vynuogių
1 v.š. kokosų drožlių
1 v.š. moliūgo sėklų
1 a.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 a.š. citrinos sulčių
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Išvirkite grikius kaip nurodyta ant pakuotės.
- Burokėlį supjaustykite ir išdėliokite lėkštėje ant grikių.
- Ant viršaus berkite smulkintas vynuoges, migdolus. Gardinkite kokosų drožlėmis.
- Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, druska, pipirais ir apliekite juo salotas.
No Comments