31 Sau – Grikiai su baklažanais
Ingredientai:
60 g grikių
200 g pomidorų
1/2 cukinijos / baklažano
1/2 svogūno
1 skiltelės česnako
1/2 kubelio natūralaus daržovių sultinio
1/2 a.š. džiovinto čiobrelio
1/2 a.š. rozmarino
2 baziliko lapelių
1/3 a.š. džiovinto raudonėlio
petražolių
druskos, pipirų pagal skonį
60 g grikių
200 g pomidorų
1/2 cukinijos / baklažano
1/2 svogūno
1 skiltelės česnako
1/2 kubelio natūralaus daržovių sultinio
1/2 a.š. džiovinto čiobrelio
1/2 a.š. rozmarino
2 baziliko lapelių
1/3 a.š. džiovinto raudonėlio
petražolių
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Grikius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis petražolėmis, baziliku ir raudonėliu.
- Česnaką, svogūną, baklažaną ir pomidorus šiek tiek pakepkite keptuvėje.
- Sultinio kubelį išmaišykite 50 mililitrų karšto vandens ir supilkite ant daržovių.
- Suberkite visus prieskonius, viską gerai išmaišykite.
- Patiekite lėkštėje grikius, ant viršaus sudėkite keptas daržoves.
No Comments