25 Geg – Braškių ir rabarbarų sriuba
Ingredientai:
350 ml vandens
2 rabarbarų stiebų
25 g makaronų be gliuteno
saujos šilauogių
saujos braškių
saujelės razinų
1 v.š. klevų / agavų sirupo
1 a.š. kukurūzų krakmolo
1 v.š. kokosų kremo
1 v.š. kokosų drožlių
350 ml vandens
2 rabarbarų stiebų
25 g makaronų be gliuteno
saujos šilauogių
saujos braškių
saujelės razinų
1 v.š. klevų / agavų sirupo
1 a.š. kukurūzų krakmolo
1 v.š. kokosų kremo
1 v.š. kokosų drožlių
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Perrinkite ir nuplaukite razinas (geriausiai – kelis kartus).
- Paruoškite rabarbarų stiebus: nuplaukite, nuo storesnių stiebų galite pašalinti viršutinę odelę.
- Į užvirusį vandenį supilkite makaronus ir pavirkite juos 5 minutes.
- Supjaustykite rabarbarų stiebus ir sudėkite juos į puodą su verdančiais makaronais. Ten pat suberkite razinas, sudėkite braškes, mėlynes ir klevų sirupą.
- Pusėje stiklinės vėsaus vandens ištirpinkite krakmolą, gerai išmaišykite ir supilkite į baigiančią virti sriubą, pamaišykite, išjunkite kaitrą ir uždengtą puodą palikite 10 minučių.
- Galiausiai įmaišykite kokosų kremą. Tiekite lėkštėje, pagardinkite kokosų drožlėmis, šviežiomis braškėmis.
No Comments