– Bolivinių balandų salotos

Ingredientai:
1/2 stiklinės bolivinių balandų
1 agurko (trumpavaisio)
1/2 mango / kito vaisiaus
saujos šilauogių
?Padažui:
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
2 v.š. citrinos sulčių pagal skonį
saujelės šviežių bazilikų
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

  • Išvirkite kruopas kaip nurodyta ant pakuotės ir atvėsinkite. 
  • Mangą ir agurką supjaustykite kubeliais, sumaišykite su bolivinėmis balandomis ir šilauogėmis.
  • Padažui skirtus ingredientus suplakite elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
  • Užpilkite padažą ant salotų ir gerai išmaišykite. 
No Comments

Post A Comment