25 Geg – Bolivinių balandų salotos
Ingredientai:
1/2 stiklinės bolivinių balandų
1 agurko (trumpavaisio)
1/2 mango / kito vaisiaus
saujos šilauogių
?Padažui:
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
2 v.š. citrinos sulčių pagal skonį
saujelės šviežių bazilikų
druskos, pipirų pagal skonį
1/2 stiklinės bolivinių balandų
1 agurko (trumpavaisio)
1/2 mango / kito vaisiaus
saujos šilauogių
?Padažui:
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
2 v.š. citrinos sulčių pagal skonį
saujelės šviežių bazilikų
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Išvirkite kruopas kaip nurodyta ant pakuotės ir atvėsinkite.
- Mangą ir agurką supjaustykite kubeliais, sumaišykite su bolivinėmis balandomis ir šilauogėmis.
- Padažui skirtus ingredientus suplakite elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
- Užpilkite padažą ant salotų ir gerai išmaišykite.
No Comments