12 Sau – Bolivinių balandų košė su cukinija
Ingredientai:
30 g sausų bolivinių balandų
1/3 didelės cukinijos
1 nedidelio svogūno (nebūtina)
2 a.š. aliejaus kepimui (alyvuogių ar ghee)
1 a.š. ciberžolės
druskos, pipirų pagal skonį
30 g sausų bolivinių balandų
1/3 didelės cukinijos
1 nedidelio svogūno (nebūtina)
2 a.š. aliejaus kepimui (alyvuogių ar ghee)
1 a.š. ciberžolės
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Išvirkite bolivines balandas kaip nurodyta ant pakuotės.
- Kol virs bolivinės balandos, kubelias supjaustykite cukiniją ir svogūną bei pakepinkite 5-7 minutes su trupučiu aliejaus. Baigiant kepti pagardinkite ciberžole, druska ir pipirais.
- Viename puode sumaišykite balandas su cukinija ir svogūnais.
No Comments