02 Vas – Bolivinių balandų kepsneliai
Ingredientai:
1/2 stiklinės bolivinių balandų
1 morkos
3 v.š. grikių / kitų miltų
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 skiltelės česnako
kajeno paprikos pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
?Padažui:
2 v.š. graikiško jogurto / kokosų kremo
1 a.š. pomidorų pastos
1/4 a.š. kajeno paprikos
1/4 a.š. rūkytos paprikos miltelių
1/2 a.š. česnako granulių
druskos, pipirų pagal skonį
1/2 stiklinės bolivinių balandų
1 morkos
3 v.š. grikių / kitų miltų
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 skiltelės česnako
kajeno paprikos pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
?Padažui:
2 v.š. graikiško jogurto / kokosų kremo
1 a.š. pomidorų pastos
1/4 a.š. kajeno paprikos
1/4 a.š. rūkytos paprikos miltelių
1/2 a.š. česnako granulių
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
35 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
35 minučių
- Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros.
- Išvirkite bolivines balandas kaip nurodyta ant pakuotės.
- Morką sutarkuokite smulkia tarka, česnaką taip pat.
- Dideliame inde sumaišykite visus ingredientus. Rankomis formuokite nedidelius paplotėlius. Juos sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite apie 25 minutes.
- Paruoškite padažą - sumaišykite visus jam skirtus ingredientus.
No Comments