18 Geg – @@ Bolivinė balanda su kukurūzais
Ingredientai:
60 g bolivinės balandos*
4 smidrų
3 v.š. kukurūzų (konservuotų)
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
citrinos sulčių pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
60 g bolivinės balandos*
4 smidrų
3 v.š. kukurūzų (konservuotų)
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
citrinos sulčių pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Išvirkite bolivinę balandą kaip nurodyta ant pakuotės.
- Smidrus pakepkite keptuvėje.
- Dėkite balandą, smidrus ir kukurūzus į lėkštę.
- Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, druska, pipirais ir apliekite juo daržoves, viską gerai išmaišykite.
No Comments