09 Geg – Blyneliai su cukinija
Ingredientai:
1/2 cukinijos
60 g avinžirnių / kitų miltų
60 ml avižų / kito pieno
1 banano (gerai prinokusio)
1 a.š. kepimo miltelių
1 v.š. citrinos sulčių
1 v.š. klevų / agavų sirupo
1 a.š. vanilės esencijos
sezoninių uogų / vaisių pagal skonį
1/2 cukinijos
60 g avinžirnių / kitų miltų
60 ml avižų / kito pieno
1 banano (gerai prinokusio)
1 a.š. kepimo miltelių
1 v.š. citrinos sulčių
1 v.š. klevų / agavų sirupo
1 a.š. vanilės esencijos
sezoninių uogų / vaisių pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Sutarkuokite cukiniją. Palikite nusistovėti, išpilkite susikaupusį skystį.
- Stambiai supjaustykite bananą ir sudėkite su visais likusiais produktais į maisto trintuvą.
- Trinkite tol, kol gausite vientisą masę. Sumaišykite ją su cukinija.
- Kepkite gerai įkaitusioje keptuvėje ant vidutinės kaitros.
- Neskubėkite, blynelius apversti turi būti lengva, o jeigu nesiverčia, palaukite dar minutę.
- Patiekite su uogomis.
No Comments