06 Gru – Azijietiški makaronai
Ingredientai:
70 g makaronų be gliuteno
2 lapų kiniško kopūsto
1 morkos
1/2 paprikos
saujos anakardžių riešutų
sezamo sėklų pagal skonį
Padažui: ?Padažui:
4 v.š. sojos padažo
1 v.š. medaus
1 v.š. alyvuogių aliejaus užpilui (geriau šaltai spausto)
1 a.š. balzamiko padažo
1/2 a.š. česnako granulių
1/2 a.š. imbiero miltelių
70 g makaronų be gliuteno
2 lapų kiniško kopūsto
1 morkos
1/2 paprikos
saujos anakardžių riešutų
sezamo sėklų pagal skonį
Padažui: ?Padažui:
4 v.š. sojos padažo
1 v.š. medaus
1 v.š. alyvuogių aliejaus užpilui (geriau šaltai spausto)
1 a.š. balzamiko padažo
1/2 a.š. česnako granulių
1/2 a.š. imbiero miltelių
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Išvirkite makaronus kaip nurodyta ant pakuotės.
- Keptuvėje apkepinkite juostelėmis pjaustytą papriką, morką ir anakardžio riešutus.
- Dėkite smulkintą kinišką kopūstą, pakepinkite viską 1 minutę.
- Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus.
- Į keptuvę berkite išvirusius makaronus, pilkite padažą, išmaišykite.
- Uždenkite dangtį ir leiskite padažui susigerti į makaronus keletą minučių.
- Patiekiame su sezamo sėklomis.
No Comments