– Avižinių dribsnių košė

Ingredientai:
60 g avižinių dribsnių
1 stiklinės augalinio pieno / kito pieno
1 persimono / obuolio
2 v.š. aguonų
1 a.š. kokosų aliejaus
1 v.š. medaus
1/2 v.š. migdolų drožlių (nebūtina)
žiupsnelio druskos
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

  • Puode įkaitinkite pieną iki užvirimo. Suberkite avižinius dribsnius, druską. Sumažinkite kaitrą ir virkite vis pamaišant apie 10 minučių, arba kol dribsniai visiškai išbrinks.
  • Persimoną supjaustykite kubeliais ir apkepkite keptuvėje kartu su kokosų aliejumi ir medumi, kol šiek tiek karamelizuosis.
  • Į baigiančią virti košę suberkite aguonas, dalį pjaustytų persimonų, gerai išmaišykite.
  • Tiekite lėkštėje, ant viršaus sudėkite likusius persimonus. Gardinkite migdolų drožlėmis.
No Comments

Post A Comment