– Agurkai su krevetėmis (kokia kategorija??)

Ingredientai:
50 g bolivinės balandos / ryžių
120 g krevečių / kitų daržovių
160 g agurko
1 a.š. citrinos sulčių
1 skiltelės česnako
petražolių / kitų žolelių pagal skonį
1 v.š. sojos padažo
1/2 v.š. alyvuogių aliejaus užpilui (geriau šaltai spausto)
mėgstamų prieskonių pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

  • Išvirkite bolivinę balandą kaip nurodyta ant pakuotės.
  • Nulupkite kiautus nuo krevečių ir sudėkite į indelį, supilkite aliejų, citrinos sultis, prieskonius.
  • Sudėkite susmulkintą česnaką ir petražoles. Pamaišykite krevetes marinate ir palikite 5 minutėms.
  • Perpjaukite agurką pusiau ir išskobkite sėklas.
  • Į įkaitintą keptuvę dėkite krevetes su marinatu. Pakepinkite apversdami kelias minutes.
  • Į balandą dėkite į išskobtą agurką, užpilkite sojos padažo.
  • Ant viršaus sudėkite iškeptas krevetes ir marinatą.
No Comments

Post A Comment