24 Bal – Agurkai su krevetėmis (kokia kategorija??)
Ingredientai:
50 g bolivinės balandos / ryžių
120 g krevečių / kitų daržovių
160 g agurko
1 a.š. citrinos sulčių
1 skiltelės česnako
petražolių / kitų žolelių pagal skonį
1 v.š. sojos padažo
1/2 v.š. alyvuogių aliejaus užpilui (geriau šaltai spausto)
mėgstamų prieskonių pagal skonį
50 g bolivinės balandos / ryžių
120 g krevečių / kitų daržovių
160 g agurko
1 a.š. citrinos sulčių
1 skiltelės česnako
petražolių / kitų žolelių pagal skonį
1 v.š. sojos padažo
1/2 v.š. alyvuogių aliejaus užpilui (geriau šaltai spausto)
mėgstamų prieskonių pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Išvirkite bolivinę balandą kaip nurodyta ant pakuotės.
- Nulupkite kiautus nuo krevečių ir sudėkite į indelį, supilkite aliejų, citrinos sultis, prieskonius.
- Sudėkite susmulkintą česnaką ir petražoles. Pamaišykite krevetes marinate ir palikite 5 minutėms.
- Perpjaukite agurką pusiau ir išskobkite sėklas.
- Į įkaitintą keptuvę dėkite krevetes su marinatu. Pakepinkite apversdami kelias minutes.
- Į balandą dėkite į išskobtą agurką, užpilkite sojos padažo.
- Ant viršaus sudėkite iškeptas krevetes ir marinatą.
No Comments