05 Geg – Guliašas su raugintais kopūstais
Ingredientai:
120 g vištienos (file) / kitos patinkančios mėsos
100 g raugintų kopūstų
1/3 paprikos / kitos daržovės
1/2 svogūno
150 ml sultinio (daržovių / kitokio patinkančio)
50 ml kokosų / kito pieno
1/2 a.š. saldžiosios paprikos miltelių
petražolių / kitų žolelių pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
120 g vištienos (file) / kitos patinkančios mėsos
100 g raugintų kopūstų
1/3 paprikos / kitos daržovės
1/2 svogūno
150 ml sultinio (daržovių / kitokio patinkančio)
50 ml kokosų / kito pieno
1/2 a.š. saldžiosios paprikos miltelių
petražolių / kitų žolelių pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
- Svogūną susmulkinkite ir kelias minutes apkepinkite puode, kuriame virsite guliašą.
- Sudėkite kopūstus, supilkite karštą sultinį ir užvirkite. Uždengę virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Įmaišykite kokosų pieną, pagardinkite druska, pipirais.
- Vištienos filė supjaustykite kubeliais. Papriką taip pat pasmulkinkite ir apkepinkite kartu su vištiena keptuvėje, kol šiek tiek apskrus, pagardinkite prieskoniais.
- Sudėkite į puodą su kopūstais ir viską troškinkite dar 5–6 minutes.
- Pagardinkite petražolėmis.
No Comments