26 Bal – Žuvis su morkų piurė
Ingredientai:
150 g baltos / kitos žuvies
1 didelės morkos
60 g šaldytų žirnelių
4 pievagrybių / kitų grybų
1/2 nedidelio svogūno
1/2 apelsinų
1 kubelio natūralaus daržovių sultinio
prieskonių pagal skonį
150 g baltos / kitos žuvies
1 didelės morkos
60 g šaldytų žirnelių
4 pievagrybių / kitų grybų
1/2 nedidelio svogūno
1/2 apelsinų
1 kubelio natūralaus daržovių sultinio
prieskonių pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Supjaustykite morką ir svogūną. Išsispauskite apelsino sultis.
- Sudėkite morką, svogūną, šaukštą aliejaus į puodą ir apkepinkite daržoves, kol suminkštės.
- Į puodą pilkite verdantį vandenį, kad apsemtų daržoves, dėkite sultinio kubelį. Troškinkite 6 minutes.
- Žuvį įtrinkite prieskoniais.
- Supjaustykite pievagrybius.
- Į įkaitintą keptuvę dėkite žuvį, pievagrybius, žirnelius ir šaukštą aliejaus. Apkepinkite žuvį iš abiejų pusių 6 minutes.
- Į trintuvą sudėkite išvirtas morkas, supilkite apelsinų sultis. Trinkite iki vientisos konsistencijos.
No Comments