08 Vas – Grikių košė su obuoliais
Ingredientai:
60 g grikių*
1 obuolio
20 ml augalinio / kitokio pieno
1 v.š. Ispaninio šalavijo sėklų (chia)
1 v.š. patinkančių riešutų sviesto
1 v.š. datulių / klevų sirupo
2 a.š. razinų
2 a.š. migdolų drožlių
1/2 a.š. cinamono
žiupsnelio druskos
60 g grikių*
1 obuolio
20 ml augalinio / kitokio pieno
1 v.š. Ispaninio šalavijo sėklų (chia)
1 v.š. patinkančių riešutų sviesto
1 v.š. datulių / klevų sirupo
2 a.š. razinų
2 a.š. migdolų drožlių
1/2 a.š. cinamono
žiupsnelio druskos
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Išvirkite grikius kaip nurodyta ant pakuotės.
- Išvirusius grikius sumaišykite su pienu, ispaninio šalavijo sėklomis, sirupu ir prieskoniais. Maišydami kaitinkite, kol košė išbrinks.
- Įberkite razinų, gerai išmaišykite.
- Dėkite į lėkštę, ant viršaus išdėliokite skiltelėmis pjaustytą obuolį. Gardinkite riešutų sviestu ir migdolų drožlėmis.
No Comments