Salotos su rope ir avokadu

Ropėse yra karoteno, folio rūgšties, kalio, kalcio, fosforo, magnio, geležies, natrio, jodo, ląstelienos, vitaminų E, PP, C ir augalinių baltymų. Jei į savo racioną dažniau įtrauksite šią daržovę, netrukus grožėsitės pagerėjusia veido oda ir sustiprinsit imunitetą

15 min. / 1 porcija

R E I K Ė S:

  • ½ ropės
  •  1 avokado
  •  1 morkos
  •  6 vyšninių pomidoriukų
  •  1 v.š. citrinos sulčių
  •  1 v.š. alyvuogių aliejaus
  •  šiek tiek druskos, pipirų, petražolių

G A M I N I M A S:

1. Ropę ir morką sutarkuokite.
2. Supjaustykite avokadą ir pomidoriukus.
3. Sumaišykite visas daržoves viename inde, apliekite citrinos sulčių, aliejaus ir prieskonių padažu.

Skanaus!

Kategorija: salotos

Gaminimo būdas: šviežia