Špinatų blynai

Špinatų blynai – skanūs, sotūs, ypač maistingi ir… greitai dingsta nuo stalo! Negana to, reguliariai valgydami špinatus ar iš jų gaminamus patiekalus, savo organizmą aprūpinsite geležimi, kalciu, A, D, K vitaminais, anstioksidantais ir kitomis vertingomis medžiagomis.

15 min. / 1 porcija

R E I K Ė S:

  • 1 puodelio avižinių dribsnių
  • ½ puodelio augalinio pieno
  • 1 prinokusio banano
  • 50 g špinatų

Patiekimui:

G A M I N I M A S:

1. Bananą pasmulkinkite ir sudėkite į elektrinio trintuvo indą kartu su augaliniu pienu, avižiniais dribsniais ir špinatais.
2. Sutrinkite viską iki vientisos masės. Jei masė labai tiršta, įpilkite dar šiek tiek pieno.
3. Kepkite įkaitintoje keptuvėje ant nedidelės kaitros. Kai pamatysite, kad pradeda formuotis “burbuliukai” – atsargiai apverskite.
4. Tiekite blynelius su sirupu, mėgstamomis uogomis, riešutais.

Skanaus!

Kategorija: pagrindiniai patiekalai

Gaminimo būdas: kepta keptuvėje

Recepte naudotas ekologiškas datulių sirupas. Rekomenduojame!
Andraw kokosų kremas