– Įdarytos paprikos

Ingredientai:
4 smulkiavaisių paprikų
1/2 skardinės konservuoto tuno
saujos svogūnų laiškų
1 v.š. majonezo
krapų pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto tipas:
Pusryčiai
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
25 minučių

Rekomenduojame:

fgjg


1. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros.

2. Paprikas perpjaukite pusiau išilgai, išimkite sėklytes. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, apibarstykite druska, pipirais ir dėkite kepti į orkaitę kol suminkštės, apie 10 – 15 minučių.

3. Tuo tarpu tuną sutrinkite šakute, sumaišykite su smulkintais svogūnų laiškais, krapais, ir majonezu, prieskoniais.

4. Iškepusias paprikas įdarykite paruoštu įdaru.

No Comments

Post A Comment