14 Bir – Įdarytos paprikos
Ingredientai:
4 smulkiavaisių paprikų
1/2 skardinės tuno (konservuoto)
saujos svogūnų laiškų
1 v.š. majonezo (receptas?)
krapų pagal skonį (šviežių ar džiovintų)
druskos, pipirų pagal skonį
4 smulkiavaisių paprikų
1/2 skardinės tuno (konservuoto)
saujos svogūnų laiškų
1 v.š. majonezo (receptas?)
krapų pagal skonį (šviežių ar džiovintų)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto tipas:
Pusryčiai
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
25 minučių
Pusryčiai
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
25 minučių
Rekomenduojame:
fgjg
- Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros.
- Paprikas perpjaukite pusiau išilgai, išimkite sėklytes. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, apibarstykite druska, pipirais ir dėkite kepti į orkaitę kol suminkštės, apie 10 - 15 minučių.
- Tuo tarpu tuną sutrinkite šakute, sumaišykite su smulkintais svogūnų laiškais, krapais, ir majonezu, prieskoniais.
- Iškepusias paprikas įdarykite paruoštu įdaru.
No Comments