– Bolivinės balandos sriuba

Ingredientai:
150 g brokolio
1 svogūno (nebūtina)
50 g bolivinės balandos
500 ml daržovių sultinio
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto tipas:
Pietūs
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

Rekomenduojame:

Reikia daryti tą ir tą


1. Paruoškite daržoves: brokolį padalinkite žiedynėliais, nupjaukite ir susmulkinkite griežinėliais kotelius (išskyrus sumedėjusią dalį). Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

2. Puode ant vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų, o tada suberkite svogūną ir brokolių kotelių gabaliukus. Pamaišydami kepinkite apie 5–7 min., kol daržovės suminkštės. Suberkite brokolių žiedynus, bolivinės balandos kruopas, išmaišykite ir užpilkite karštu sultiniu. Leiskite užvirti, sumažinkite kaitrą iki nedidelės ir pavirkite apie 10 minučių.

5. Sutrinkite sriubą įmerkiamu elektriniu trintuvu. Paragaukite, ar netrūksta druskos, jei norisi, pabarstykite pipirais.

No Comments

Post A Comment