Moliūgų sriuba

Rudens klasika – skanu, sotu ir lengvai paruošiama

20 min. / 1 porcija

R E I K Ė S:

  • 200 g moliūgo
  •  100 g morkų
  •  1 saliero lapkočio
  •  2 skiltelių nelupto česnako
  •  100 ml kokosų pieno
  •  ½ kubelio natūralaus daržovių sultinio arba 300 ml iš anksto pasigaminto daržovių sultinio;
  •  ½ a.š. ciberžolės
  •  ½ a.š. kmynų
  •  šiek tiek druskos, pipirų, čiobrelių

G A M I N I M A S

1. Supjaustytą kubeliais moliūgą ir salierą kartu su česnako skiltelėmis pašaukit į 180 laipsnių orkaitę 15-kai minučių.
3. Apkepusias daržoves sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, kad apsemtų ir apie 5 minutes pavirkite (jei paruošto naminio sultinio neturite, pilkite vandens ir įmeskite ½ natūralaus sultinio kubelio).
4. Išvirtas daržoves kartu su prieskoniais sutrinkite iki vientisos masės.
5. Į trintą sriubą pilkite kokosų pieną ir, viską gerai išmaišius, dar kelias minutes pavirkite.

Skanaus!

Kategorija: sriubos

Gaminimo būdas: virta

Andraw kokosų kremas