Keksiukai su špinatais

Kad po ranka būtų, sveikas ir skanus maistas, siūlau Jums išbandyti šiuos pikantiškus keksiukus, kurie ypatingai sotūs ir labai tinkami norint greitai ir sveikai užkąsti

30 min. / 1 porcija

R E I K Ė S:

  • 1 stiklinės avinžirnių miltų
  • 1½ stiklinės vandens
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1 a.š. česnako granulių
  • 2 v.š. ispaninio šalavijo sėklų
  • 2 v.š. konservuotų kukurūzų
  • kelių saulėje džiovintų pomidorų aliejuje / tinka ir švieži
  • ½ svogūno
  • saujos špinatų
  • krapų pagal skonį
  • druskos, pipirų pagal skonį

G A M I N I M A S:

1. Avinžirnių miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir šalavijo sėklomis. Užpilkite vandeniu, atidėkite išbrinkti.
2. Svogūną ir pomidorus supjaustykite kubeliais, špinatus pasmulkinkite.
3. Į miltų masę berkite smulkintas daržoves, kukurūzus ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite. Jei masė labai tiršta – įpilkite šiek tiek vandens.
4. Keksiukų formeles patepkite aliejumi ir dėkite po gerą šaukštą paruoštos masės.
5. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Skanaus!

Kategorija: užkandžiai

Gaminimo būdas: kepta orkaitėje

Andraw kokosų kremas